Sluiten
Bali vakantiehuizen | hotels | kamers | vakantievilla | villa's | vakantiewoningen | apartementen | Bali - Indonesia

Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali rechtstreeks huren / reserveren / boeken op de website van de eigenaar of boekings agentschap

Huur | boek | vakantiehuis | hotels | kamers | vakantie apartementen | vakantie villas | bungalows | hotelkamers | vakantiewoningen | Bali -Indonesie

Nederlands English Français
Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali
rechtstreeks huren / reserveren / boeken bij de eigenaar of boekings-agentschap

De golfbanen van Bali Indonesie

Golfen op de mooiste golfbanen ter wereld.

Voor de golfliefhebbers die er al een keer geweest zijn raken er niet over uit gesproken.
Golfen op Bali is een ervaring om nooit meer te vergeten.
Vier van deze banen liggen in het toeristische zuiden van Bali, en de vijfde baan ligt in de bergen van midden Bali.

Uw golf vakantie kunt u op een ideale wijze beleven met een verblijf in uw eigen privé villa, om vandaar uit de 5 golfbanen die Bali rijk is te bezoeken om er vervolgens uw balletje te slaan.


HANDARA GOLF & RESORT BALI is een van de mooiste banen ter wereld is deze 18 holes golfbaan ligt in het centrale hoogland van Bali op 1142 meter hoogte in en om een vulkaan krater. Deze golfbaan ligt op zo’n 2 uur rijden van de luchthaven en de regio Kuta
Door de hoge ligging van deze baan is het ideaal om zich even aan de warmte te ontrekken van het laagland, de gemiddelde temperatuur ligt overdag tussen de 20 en 24 graden

Address:
HANDARA GOLF & RESORT BALI
Main road Bedugul-Singaraja
http://www.handaragolfresort.com/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Nirwana Bali Golf Club

De Nirwana Bali Golf Club ligt in het district Tabanan op zo’n 45 min. rijden van de luchthaven en de regio Kuta.
De golfbaan ligt vlakbij de meest gefotografeerde tempel van Azie, de Tanah Lot tempel, dit is ook een van de meest bezochte tempels van Bali.
De 6170 meter lange golfbaan leidt u langs rijstvelden, kreken, bossen, valleien, een zwarte strand en de prachtige kliffen van de Indische Oceaan, de tocht langs deze 18 holes duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten.
Het is daarom ook een van de meest inspirerende golfbanen in Azië, waar de oceaan wind vrij spel heeft rond de talrijke landvormen en gaten.
De Nirwana Golf Club biedt tevens een golfwinkel, waar u uw golfuitrusting kunt huren, kleedkamers, een restaurant en lokale caddies, dit alles geeft u de garantie tot een fantastische rondje golf .

Address:
Nirwana Bali Golf Club
Jalan Raya Tanah Lot Kediri
http://www.nirwanabaligolf.com/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Balibeach Golf Course

De Balibeach Golf Course is gelegen in het noordelijke deel van Sanur, dat is op slechts 30 minuten rijden van Nusa Dua en Kuta.
Deze golfbaan is de oudste van alle golfbanen op Bali en werd gebouwd in de jaren 60 Deze golfbaan Bali is onlangs opnieuw gemoderniseerd en gerenoveerd om te voldoen aan de nieuwste eisen en normen Er zijn nu veel hoge bomen, veel bloemen en een paar meren en nieuw aangelegde greens.
Omdat de locatie van de golfbaan in de buurt van het strand ligt moet u rekening houden met de wind.
Er is ook een winkel waar u professionele golfuitrusting kunt kopen , u kunt er uw golfuitrusting huren er is een restaurant met een groot terras waar Aziatische en westerse gerechten worden geserveerd.

Address:
Bali Beach Golf Course,
Jalan Hang Tuah no. 58
http://www.balibeachgolfcourse.com/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Bali Golf en Country Club

De Bali Golf en Country Club is gelegen in het zuidelijke deel van Nusa Dua en het ligt op 20 minuten rijden van de luchthaven en de regio Kuta
Deze 18-holes golfbaan is ontworpen door Nelson & Wright en werd gekozen een van de beste golfbaneb van Azie door het blad Fortune Magazine.

Deze 6.871 meter lange baan ligt te midden van tropische tuinen canyons en beekjes en meertjes in het heuvelachtige gebied van Nusa Dua.
Dit is de perfecte plek vanwaar u een prachtig uitzicht op de Indische .
Als je hier komt vroeg in de ochtend (bij voorkeur vóór 12:00) maakt u een grote kans om de meest heilige berg van Bali, de Gunung Agung te zien .
Hole 10 tot 18 liggen rondom het clubhuis, het 16-hectare groot meer, met daarom omheen de kokospalmen liggen op een steenworp afstand van het strand. Hole 17 leidt rechtstreeks naar het strand en hole 18 leidt u terug naar het clubhuis.
Het Nusa Dua golfclub heeft ook een winkel waar u een professionele golf uit rusting kunt kopen of huren, er is een café en een restaurant met internationale gerechten.

Adres:
Nusa Dua Golf Club, Jalan Kawasan Wisata Nusa Dua.

www.baligolfandcountryclub.com/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De New Kuta golf course

De New Kuta golf course is gelegen aan de westkust van het Bukit niet ver van het Dreamland strand en het strand van Balangan. Het ligt op ongeveer 20 minuten van centraal Kuta.
De 18-holes Bali is ontworpen door Ronald Fream, David Dale & Kevin Ramsey en is 85 hectare groot en ligt grotendeels aan de kust met adembenemende uitzichten op kliffen, rotsen en stranden.
Door de manier waarop deze stranden gevormd behoren ze tot een van de mooiste stranden in het zuidelijke deel van Bali en u zult niet verbaasd zijn als je blijft staren naar het strand in plaats van het spelen van uw potje golf.
Aangezien dit deel van Bali samen met het Tulamben gebied de heetste plaatsen zijn op het eiland moet je extra alert zijn tijdens het spelen hier. Het lijkt erop dat je dak in brand staat.
Gelukkig is uw golfkar is gevuld met een koelbox en bij hole 6 en 15 is er "de shelter" die u voorziet van koele drankjes en snacks .
Er is ook een restaurant dat een verscheidenheid van Indonesische gerechten serveerd met uitzicht op hole 18 .
De club heeft ook een golfshop, u kunt hier uw golfuitrusting huren.

Adres:
New Kuta Golf Club
Jalan Raya Uluwatu, Kawasan
http://www.newkutagolf.com/