Sluiten
Bali vakantiehuizen | hotels | kamers | vakantievilla | villa's | vakantiewoningen | apartementen | Bali - Indonesia

Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali rechtstreeks huren / reserveren / boeken op de website van de eigenaar of boekings agentschap

Huur | boek | vakantiehuis | hotels | kamers | vakantie apartementen | vakantie villas | bungalows | hotelkamers | vakantiewoningen | Bali -Indonesie

Nederlands English Français
Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali
rechtstreeks huren / reserveren / boeken bij de eigenaar of boekings-agentschap

Duiken en snorkelen op Bali

De duikstekken en duiklocaties op Bali zijn een van de beste in de wereld.

De Koraaldriehoek begint bij Bali en staat bekend om het rijke koraalleven en de uitzonderlijke variëteit aan diersoorten. Duik met de adembenemende manta’s op Manta Point bij Nusa Penida of ontdek de mooie riffen van Menjangan eiland. Onderzoek het beroemde Liberty Wreck in Tulamben en geniet van de aparte critters op Puri Jati.


Tulamben en Kubu
Het Liberty Wreck bij Tulamben is een van de bekendste wrakduiken ter wereld. Het wrak is bedekt met hard- en zachtkoralen en kent een grote variëteit aan onderwaterleven. Tulamben ligt in het noordoosten van Bali. Kubu, niet ver van Tulamben, geniet een steeds grotere populariteit als duikstek. Joe’s Gone Diving organiseert regelmatig duik-dagtrips naar Tulamben & Kubu.


Nusa Penida Bali
Nusa Penida en Nusa Lembongan zijn kleine eilandjes ten zuidoosten van Bali. Je vindt hier indrukwekkende wandduiken, stromingsduiken en de spectaculaire manta en zonvis in het seizoen. Het onderwaterleven is hier zeer kleurrijk en het koraal gezond. De duikstekken rondom deze eilandjes zijn dan ook erg populair. Een locatie die zeker niet op je duikwenslijstje mag missen.


Noord-West Bali
In het noord-westen van Bali vind je een aantal fantastische duikstekken. Het bewijs van de variëteit die Bali te bieden heeft. Duik en snorkel op de spectaculaire riffen en wanden van Menjangan en geniet van het mooie onderwaterlandschap en het rijke visleven. Haal je camera te voorschijn in Secret Bay om de wondermooie en bizarre diersoorten vast te leggen. Bekijk het koraalrif project en ga op zoek naar de napoleonvis op het Napoleon Reef in Pemuteran.


Oost-Bali
De variëteit aan duikstekken rondom Padang Bay, Candidasa en Amed is indrukwekkend. Ontdek het kleurrijke visleven bij Padang Bay, zwem tussen grote scholen met vissen bij Gili Tepekong en Gili Mimpang en ga op zoek naar bijzondere critters op Pura Jepun in het oosten van Bali.


Sanur (Bali)
De duikstekken rondom Sanur zijn misschien niet de meest spectaculaire duikstekken op Bali, maar je vindt hier een verrassende variëteit aan onderwaterleven zoals schildpadden, pijlstaartroggen en anemoonvisjes. Zeker de moeite waard om te proberen.

Duikstekken Sanur: duik op de riffen vlakbij.

De drie duikstekken bij Sanur liggen vlakbij Joe’s Gone Diving http://www.joesgonediving.com/ en zijn daarom ideaal als je niet zoveel tijd hebt om van het duiken op Bali te genieten. De combinatie van de zandbodem, de over het algemeen milde condities en de variatie van het onderwaterleven, betekent dat de duikstekken vooral interessant zijn voor de beginnende duiker. We duiken vaak in Sanur als onderdeel van onze PADI Open Water duikcursus, voor navigatievaardigheden en nachtduiken.

Onderwaterleven duikstek Penjor reef Bali
Blauwgestippelde pijlstaartroggen en af en toe een rifhaai, koraalvlinders, schildpadden, diklipvissen, sepia’s, koraalduivels en anemoonvissen.

Onderwaterleven duikstek Sanur channel Bali
Kleurrijk rifleven, koraalduivels, zeeslangen en blauwgestippelde pijlstaartroggen.

Onderwaterleven duikstek Jeladi willis Bali
Kleurrijk rifleven, koraalduivels, sepia’s, blauwgestippelde pijlstaartroggen en af en toe een witpunt rifhaai

Duikstekken Nusa Penida Bali: duiken met manta's en zonvissen

De duikstekken rondom Nusa Penida, Nusa Lembongan en Nusa Ceningan zijn enkele van de populairste duiken op Bali. De drie eilanden liggen ten zuidoosten van Bali. Joe’s Gone Diving organiseert regelmatig duiktrips naar deze eilanden. Nusa Penida is het grootste eiland en het populairst onder duikers. Het zicht kan af en toe briljant zijn en hier kun je adembenemende wandduiken maken, vaak de veelgezochte zonvis vinden in het seizoen en met manta’s duiken.

Onderwaterleven duikstek Toyapakeh Bali
In het seizoen is dit een fantastische locatie om de mola mola (zonvis) tegen te komen. Verder vind je er een grote variëteit aan kleine vissoorten en uitzonderlijk hard- en zachtkoraal.

Onderwaterleven duikstek S.D. Bali
Koraaltuin met harde en zachte koralen. Kleine rifvissen en zeenaaktslakken. Keizersvis, reuzenkogelvis, sepia, bultkop papegaaivis en af en toe een rifhaai. Mola mola (zonvis) in seizoen.

Onderwaterleven duikstek Pura ped Bali
Witpunt rifhaaien, groene murenen, zeebaarzen, zeeslangen, barracuda’s en kleurrijke, kleine vissoorten. Mantaroggen en hamerhaaien zijn hier wel eens gezien op 20 meter.

Onderwaterleven duikstek Bleu corner Bali
Roggen, grote scholen grote, zwarte stekelroggen, haaien en de mola mola.

Onderwaterleven duikstek Malibu point Bali
Stekelroggen, grote scholen tonijn & makreel, haaien en mola mola’s in het seizoen.

Onderwaterleven duikstek Jack point Bali
Scholen diklipvissen, tonijnen, witpunt rifhaaien, grote keizersvissen.

Onderwaterleven duikstek Cristal Bay Bali
Mola mola (zonvis), haaien, zeeslangen, adelaarsroggen, tonijnen, grote scholen met vis en rijk koraal.

Onderwaterleven duikstek Sental Bali
Koraaltuin met harde en zachte koralen. Kleiner visleven en zeenaaktslakken. Gekroonde engelvis, reuzen kogelvis, sepia, bultkop papegaaivis en soms rifhaaien. Mola mola (zonvis) in seizoen.


Duikstekken Oost-Bali: duiken met haaien en een kleurrijk visleven

De variëteit aan duikstekken rondom Padang Bay, Candidasa en Amed is indrukwekkend. Ontdek het gevarieerde en vooral kleurrijke visleven in Padang Bay, zwem tussen grote scholen met vissen bij Gili Tepekong en Gili Mimpang en ga op zoek naar de bijzondere critters bij Pura Jepun in het oosten van Bali. Joe’s Gone Diving organiseert regelmatig duiken naar dit bijzondere gebied.

Onderwaterleven duikstek Blue lagoon Bali
Haaien, roggen, zeeslakjes, inktvis, sepia’s, bladvis, manti-shrimps, octopus, grote tafelkoralen.

Onderwaterleven duikstek Ferry channel Bali
Witpunt rifhaaien, sepia’s, zeenaaktslakken, octopus, manti-shrimps en als je geluk hebt dwergzeepaardjes.

Onderwaterleven duikstek Pura jepon Bali
Veel klein spul, zoals zeenaaktslakken, manti-shrimps, zeepaardjes, zeenaalden en trekkervissen.

Onderwaterleven duikstek Tanjung sari Witpunt rifhaai, schildpadden, roggen, octopus en kleine visleven zoals de bladvis, de manti-shrimp, zeenaaktslakken en koraalduivels.

Onderwaterleven duikstek Gili baiha Bali
Octopussen en klein visleven zoals de bladvis, de manti-shrimp, de kogelvis, zeenaaktslakken en koraalduivels.

Onderwaterleven duiklstek Gili mimpang Bali
Grote groepen vissen zoals geelstaarten en wimpelvissen. Napoleonvissen, haaien, adelaarsroggen, mantaroggen, schildpadden, zeenaaktslakken en de mola mola (zonvis).

Onderwaterleven duikstek Gilli tepekong Bali
Scholen met barracuda’s, schildpadden, zeebaarzen, vleermuisvissen, haaien en mola mola (zonvis) in het seizoen.

Onderwaterleven duikstek Amed Bali
Zeer rijk visleven. Groene schidpadden, napoleons, keizersvissen, soms rifhaaien, buisalen en fusiliervissen.

Onderwaterleven duilkstek Gili selang Bali
Witpunt rifhaaien, grijze rifhaaien, schildpadden, murenen, makrelen, tonijn, zeenaaktslakken en de bultkop papegaaivis. Grote alen en snappers. En als je heel veel geluk hebt , hamerhaaien.

Onderwaterleven duikstek Seraja Bali
Harlekijn garnaal, zeeduivel, boxer-krab, zeenaaktslak, zeepaardjes, zeenaalden en nog veel meer

Duikstekken Noord-West Bali: spectaculaire riffen en wanden

In het noord-westen van Bali vind je een aantal fantastische duikstekken. Het bewijs van de variëteit die Bali te bieden heeft. Duik op de spectaculaire riffen en wanden van Menjangan en geniet van het mooie onderwaterlandschap en het rijke visleven. Haal je camera tevoorschijn in Secret Bay om de wondermooie en bizarre diersoorten vast te leggen. Bekijk het koraalrif project en ga op zoek naar de Napoleonvis op het Napoleon Reef in Pemuteran.

Onderwaterleven duikstek Garden eel Bali
Buisalen, barracuda’s, schildpadden, napoleonsvissen, kleurrijk onderwaterleven.

Onderwaterleven duikstek Kapal budak (anchor Wreck ) Bali
Rijk rifleven, grote scholen met kleurrijke vissen, rifhaaien, makrelen, grijze snappers, doktersvissen, zeenaaktslakken en fusiliervissen.

Onderwaterleven duikstek Pos I Bali
Overvloed aan kleurrijk rifleven, scholen makrelen, schildpadden, zeebaarzen, octopus, rifhaaien en kleine diersoorten zoals zeenaaktslakken, gorillakrabben en anemoonvissen. Kleurrijke sponzen, hoornkoraal en zachtkoralen.

Onderwaterleven duikstek Pos II Bali
Kleurrijk rifleven, scholen met makrelen en fusiliervissen, trompetvissen, zeenaaktslakken, rifhaaien, schildpadden, adelaarsroggen en mooie koraalformaties.

Onderwaterleven duikstek Pemuturan Bali
Scholen makrelen, snappers, sepia, napoleonsvis, zeebaarzen, steenvis, zeenaald, kleine kleurrijke vissoorten en mooi koraal.

Onderwaterleven duikstek Secret bay Bali
Zeeduivel, pitvis, zeenaaktslak, zeenaalden, octopus en vele bijzondere diersoorten

Duikstekken rondom Tulamben en Kubu: duiken op het wereldberoemde Liberty Wreck

Het Liberty Wreck bij Tulamben is een van de bekendste wrakduiken ter wereld. Het wrak is bedekt met hard- en zachtkoralen en kent een grote variëteit aan onderwaterleven. Tulamben ligt in het noordoosten van Bali. Kubu, niet ver van Tulamben, geniet een steeds grotere populariteit als duikstek. Joe’s Gone Diving organiseert regelmatig duik-dagtrips naar Tulamben & Kubu.

Onderwaterleven duikstek US Liberty wreck Bali
Blauwgestippelde pijlstaartroggen, makrelen, doktersvissen, bultkop papegaaivissen, en als je erg veel geluk hebt walvishaaien.

Onderwaterleven duikstek Tulamben drop off Bali
Witpunt rifhaaien, manti-shrimp, steenvissen, zeeduivels en grote groepen makrelen.

Onderwaterleven duikstek Tulamben coral garden Bali
Bultkop papegaaivissen, murenen, octopus, jonge witpunt rifhaaien.

Onderwaterleven duikstek Kubu Bali
Rifvissen, koraalduivels, steenvissen en zeenaaktslakken.

PADI – voor al je cursussen op het gebied van duiken.

Joe’s Gone Diving biedt op Bali praktisch alle PADI cursussen voor duiken aan. Van Discover Scuba Diving to PADI Divemaster. Alle duiklessen worden gegeven door PADI instructeurs in meerdere talen. PADI is de absolute marktleider als het om duiken gaat. Het is een van de meeste gerespecteerde duikorganisaties ter wereld. Met je PADI duikbrevet op zak kun je dan ook overal ter wereld terecht.