Sluiten
Bali vakantiehuizen | hotels | kamers | vakantievilla | villa's | vakantiewoningen | apartementen | Bali - Indonesia

Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali rechtstreeks huren / reserveren / boeken op de website van de eigenaar of boekings agentschap

Huur | boek | vakantiehuis | hotels | kamers | vakantie apartementen | vakantie villas | bungalows | hotelkamers | vakantiewoningen | Bali -Indonesie

Nederlands English Français
Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali
rechtstreeks huren / reserveren / boeken bij de eigenaar of boekings-agentschap

Berg beklimmen,wandelen, jungletochten op Bali

Trekking / wandelen / berg beklimmen / jungletours op het eiland Bali

Spectaculaire zonsopgang bekijken vanaf de hoogste berg van Bali de Gunung Agung

De beste route naar de top van Mount Agung om dit te kunnen zien is vanaf de tempel in de buurt van de Besakih tempel, ook wel de moeder tempel genoemd. De klim omhoog loopt door de dichte jungle van Besakih . De beklimming duurt tussen de 5-7 uur en eindigt op het hoogste punt van Bali op een hoogte van 3142 meter boven de zeespiegel .
Het laatste uur van de tocht is uitzonderlijk veeleisend en zal grotendeels op handen en voeten plaats vinden. De ideale tijd om te vertrekken naar de top van Mount Agung is rond 11:00 in de avond, zodat u op tijd op de top bent. Vanaf de top bent u dan getuige van een spectaculaire zonsopgang.

U kunt deze ultieme Mount Agung beklimming boeken op https://balijungletrekking.com/


Gunung Batur BALI zonsopgang wandeling / beklimming

Mount Batur is een vulkaan en een van de heilige bergen op Bali volgens het Hindoe geloof. Gunung Batur ligt in dorp Batur in het Kintamani District van Bali, Indonesië.
De top van Mount Batur (Gunung Batur) ligt 1717 m boven de zeespiegel en kan worden beklommen in zo’n 2 uur door fysiek fitte wandelaars .
Gunung Batur Bali is een actieve vulkaan die veel toeristen trekt door zijn schoonheid, en een avontuurlijke tour met mooie uitzichten op verschillende hoogtes. Wij bieden het beklimmen van Mount Batur Bali aan om te genieten van een onvergetelijke zonsopgang vanaf de top van een actieve vulkaan. Spectaculaire landschappen en de vibratie van de heilige aarde vullen je geest en ziel, boven op de vulkaan word er door ons een smakelijk ontbijt geserveerd met een door de stoom van de actieve vulkaan gekookt eitje.
Op de weg naar huis van deze tocht zullen we een stop maken bij een van de traditionele koffie plantages van Bali. Er zijn diverse tropische plantages te zien en kijk hoe je Balinese koffie kunt zetten in een traditionele sfeer, en daar ook de koffie proeven even als de lokale kruidenthee, ook kunt u zien hoe koffie Luwak wordt verwerkt , koffie Luwak, de duurste koffie ter wereld.
Geniet van de uitzichten en deze beklimming van de actieve vulkaan Mount Batur op Bali!

Boek deze zonsopgang beklimming met op de terugweg een bezoek aan een koffie plantage op https://balijungletrekking.com/


Jungle tour en beklimming mount Abang Bali

Mount Abang is gelegen op Bangli Regency ongeveer 60 kilometer van de belangrijkste stad van Denpasar.

De top bevind zich op 2152 meter boven de zeespiegel het is de tweede hoogste berg van Bali, de weg naar de top kan worden beklommen door fysiek fitte wandelaars een zo’n 2,5 uur tijd.
Mount Abang staat bekend bij de lokale bevolking als zeer maagdelijke berg, de tocht is de pelgrimstocht naar top, en brengt je volgens de bevolking in een van de hoge sferen. De tocht die leid je langs de groene tropische bossen en bomen die al meer dan honderd jaar oud zijn. Van de tocht wordt beweerd dat je er meer energie van krijgt als je bid bij de tempels onderweg tijdens de tocht naar de top.
Fantastische Panorama uitzichten op de weg naar de top van de berg Abang en de gids vertelt u onderweg over de geschiedenis van de Balinese cultuur.
Op de weg naar huis van na de beklimming van Abang zullen we een stop maken bij een traditionele koffie branderij ook zult u daar nog diverse andere tropische plantages kunnen zien. Neem een kijkje hoe er traditionele Balinese koffie word gebrand en gezet. Ook is er een mogelijkheid om de duurste koffie ter wereld te proeven ( Coffee Luwak). ook kunt u de lokale kruidenthee proeven, het verruimt je geest zeggen ze, en brengt je naar hogere sferen!

Boek deze Mount Abang jungle tour en beklimming https://balijungletrekking.com/


De Batur Caldera Bali is een van de mooiste plekken in de wereld

Batur caldera gelegen in het noordoostelijk deel van het eiland Bali op zo’n 75 km ten noorden van de lucht haven van Ngurah Rai. (Denpasar)
De Batur caldera geeft u een fantastisch uitzicht op zowel de oceaan en het Batur meer, dat je kan zien als je op de top bent. Vanaf de rechterkant konden we Mount Batur en het Batur meer zien. En vanaf de linkerkant konden we de oceaan zien en Mount Agung kortom een geweldig uitzicht. Bij helder weer kun je zelfs Mount Rinjani op het eiland Lombok zien
Deze reiser naar toe neemt je mee door de meest onbedorven dorpjes in Bali, waar u getuige kunt zijn van de fascinerende animistische gewoonten van de oorspronkelijke Balinese bevolking.
U kunt zien hoe de Balinese boer hier leeft en werkt, volgend een eeuwen oude traditie en genieten van de mooiste uitzichten van Bali.
Op de weg naar huis van na de beklimming van Batur caldera zullen we een stop maken bij een traditionele koffie branderij ook zult u daar nog diverse andere tropische plantages kunnen zien. Neem een kijkje hoe er traditionele Balinese koffie word gebrand en gezet. Ook is er een mogelijkheid om de duurste koffie ter wereld te proeven ( Coffee Luwak). ook kunt u de lokale kruidenthee daar ook proeven, het verruimt je geest zeggen ze, en brengt je naar hogere sferen!

Boek hier Batur Caldera wandelprogramma https://balijungletrekking.com/