Sluiten
Bali vakantiehuizen | hotels | kamers | vakantievilla | villa's | vakantiewoningen | apartementen | Bali - Indonesia

Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali rechtstreeks huren / reserveren / boeken op de website van de eigenaar of boekings agentschap

Huur | boek | vakantiehuis | hotels | kamers | vakantie apartementen | vakantie villas | bungalows | hotelkamers | vakantiewoningen | Bali -Indonesie

Nederlands English Français
Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali
rechtstreeks huren / reserveren / boeken bij de eigenaar of boekings-agentschap

Bali tempels / tempel excursies

Dag trips / Bali tempels / tempel excursies

Oost-Bali tours
De zoektocht naar het oostelijke deel van het eiland Bali brengt bepaalde nieuwe ervaringen met zich mee, waar iedereen met veel liefde en plezier aan zal terug denken. De bestuurder en gids van Bali Trekking zal u om 9:30 in uw villa of in de lobby van uw hotel op halen. We beginnen onze tour met het bezoeken van Kerta Gosa, daar kunt u het erfgoed van het prachtige Klungkung Koninkrijk aanschouwen. De volgende bestemming is Goa Lawah ,internationaal bekend als Bat Cave, in Tenganan Village u neemt de lunch in Candidasa (lokaal restaurant) met prachtig uitzicht op het meer. Na de lunch bezoeken we Karangasem Royal Place (Puri Karangasem tempel) vervolgens dan naar Taman Ujung Sukasada tempel. Daarna direct terug naar uw villa of hotel.


Bedugul en Beratan Tours

De Bedugul en Beratan Tour is een dag tour, ( een van de dagtour pakketen die wij bieden ) Voor deze dag tour gaan we naar regio Tabanan waar de volgende bezienswaardigheden zijn te zien Beratan meer, Ulun Danu Temple, een traditionele groente-en fruitmarkt in Budugul en een bezoek aan de Taman Ayun tempel. Bedugul is de naam van de plaats gelegen in de bergen en ligt op zo’n 1100 meter hoogte, het is er gemiddeld niet warmer dan rond de 20 graden, dus een mooie gelegeheid om de warmte van de laaglanden te ontvluchten. U kunt genieten van de natuurlijke omgeving met prachtige panorama uitzichten op Beratan meer. Deze tour vertekt om 08:00 uur vanaf uw villa of hotel lobby. Op deze bezoekt u de meest toeristische bestemmingen van Bali. Tijdens uw tour wordt er een Indonesië lunchmenu geserveerd in een lokaal restaurant met een adembenemend uitzicht op rijst terrassen, deze tour zult u als onvergetelijk ervaren.


Kintamani Vulkaan en Tanah Lot Sunset Tours

Ubud Art Village - Kintamani Volcano - Tanah Lot Sunset Tours is een van de meest aanbevolen tours van Bali. Dit geweldige tour pakket brengt u naar een van de populairste gebieden van Bali dat is een bezoek Ubud en de Tanah Lot Tempel voor de zonsondergang te aanschouwen. De bestuurder en gids van Bali Trekking zal u 08:30 ophalen bij uw villa of in de lobby van uw hotel afhankelijk waar uw villa of uw hotel zich bevindt. We starten deze tour met een bezoek de Barong en Keris Dance in Batubulan Village daarna bezoeken we het dorp Celuk waar zich goud en zilver smederijen bevinden, daarna naar Mas Villages het beroemde houtsnijwerk en kunst dorp.
Monkey Forest en Ubud zal de volgende halte zijn, en dan zullen we bij de Kintamani vulkaan een lunch nemen in een lokaal restaurant met een uitzicht op de bergen en het meer. Na de lunch zullen we een Balinese koffieplantage bezoeken en daar krijg je gratis een kopje Balinese traditionele koffie, en de laatste stop is de Tanah Lot tempel, waar u de beroemde zonsondergangen van af een hoog rif kunt aanschouwen voordat we terug keren naar uw villa of hotel.


Uluwatu Kecak Dance Sunset Tours

Uluwatu is bekend om zijn adembenemende kliffen en uitzichten, met zijn spectaculaire tempel complex met uitzicht op het heldere blauwe water van de oceaan er onder, bij deze tempel zitten ook veel apen, dus pas op uw spullen! in de omgeving van de Uluwatu Tempel wordt ook regelmatig de Kecak dans uitgevoerd.
De bestuurder en gids van Bali Trekking en Tour zal rond 09:00uur ophalen bij uw villa of hotel, de ophaal tijd is afhankelijk waar uw villa of uw hotel zich bevindt. We beginnen met een bezoek aan het strand van Tanjung Benoa, daarna zullen we GWK (culturele park en monument met een gigantisch standbeeld van Vishnu ) de volgende stop is een van de meest populaire stranden van Bali genaamd Padang - Padang Beach.
Om ongeveer 16. 30 staan we op Uluwatu Temple, het Uluwatu tempel complex bevindt zich op steile klif van daar heeft u een fantastisch panorama uitzicht de 250 meter hoge kliffen, waardoor de bezoeker een perfect uitzicht heeft op de rollende golven van de Indische Oceaan. Een kijkje naar een muzikale dansvoorstelling genaamd Kecak Dans met zonsondergang op de achtergrond van de dansers behoort tot de mogelijkheden.
Deze reis zal worden afgerond met een bezoek aan een van de meest populaire eetgelegenheden van Bali genaamd Jimbaran Bay. Het biedt verschillende verse gegrilde Sea Foods restaurants met lokale recepten. Terwijl u geniet van uw diner kunt u getuige zijn van de prachtige zonsondergang.


Besakih Mother Temple Tours

Op deze speciale tour nemen wij u mee naar de meest beroemde tempel van Bali. De bestuurder en gids van Bali Trekking zal u om 08:30 ophalen bij uw villa of hotel, we beginnen deze tour met een bezoek aan de Goa Lawah Temple (De grot in de rots volledig met duizend van de vleermuizen), de Besakih ook wel de moeder tempel genoemd is de grootste tempel van Bali en ligt op helling van de berg Agung ongeveer op 1000 meter hoogte boven de zeespiegel. volgende stop is bij het koninklijk hof huis Kerta Gosa met zijn klassieke schilderingen.
Uw lunch buffet wordt geserveerd in Kintamani met uitzicht op de bergen en uitzicht op het meer. Vervolgens brengen we een bezoek aan Sekaan Village met een bezoek aan een plantage om wat meer te leren over de planten en de Balinese cultuur, u ziet ook het proces van het maken van koffie en het verwerken van een aantal kruiden die u thuis ongetwijfeld gebruikt voor het bereiden van uw maaltijden, u krijgt ook informatie over het koken of gebruiken en verwerken van tropische vruchten die daar groeien in hun natuurlijke omgeving. Ook heeft u de gelegenheid om te proeven van de lokale kruidenthee, en koffie Luwak die op een ongewone wijze word verwerkt, Coffee Luwak, de duurste koffie ter wereld.) op de weg terug naar uw villa of hotel zullen we ook nog het dorp Celuk bezoeken, met een bezoek aan goud en zilver smederijen we sluiten af met een bezoek aan Tohpati Village en bezoeken daar de (Batik Ikat kunst).

Boek een van deze georganiseerde dagtrips op http://www.balitrekkingtour.com/category/bali-full-day-tours/