Sluiten
Bali vakantiehuizen | hotels | kamers | vakantievilla | villa's | vakantiewoningen | apartementen | Bali - Indonesia

Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali rechtstreeks huren / reserveren / boeken op de website van de eigenaar of boekings agentschap

Huur | boek | vakantiehuis | hotels | kamers | vakantie apartementen | vakantie villas | bungalows | hotelkamers | vakantiewoningen | Bali -Indonesie

Nederlands English Français
Uw vakantiehuis / hotel / villa / bungalow / woning / appartement / huis of kamer op Bali
rechtstreeks huren / reserveren / boeken bij de eigenaar of boekings-agentschap

Algemene voorwaarden: commissie abonnement verhuurder

LET OP! dit abonnement komt te vervallen na 31-5-2018

VOORAF (informatie t.b.v. huurder), gepubliceerde huurprijs: U betaalt als huurder in alle gevallen dezelfde huurprijs. Deze huurprijs is niet anders of heeft geen invloed (voor u als huurder) op het door de verhuurder gekozen abonnement. Onderstaande informatie is bedoeld voor de verhuurder als hij heeft gekozen voor een commissie abonnement!

 • Verkorte versie werking commissie abonnement
 • Contact tussen aspirant huurder en verhuurder vind plaatst via H.H.B. (Holiday-Homes-Bali.com) als intermediair
 • Aspirant huurder vraagt naar beschikbaarheid en / of offerte
 • Verhuurder maakt offerte en / of factuur
 • Aspirant huurder accepteert offerte en boekt uw accommodatie
 • Huurder betaald de commissie 7% als aanbetaling naar H.H.B.
 • Verhuurder ontvangt alle gegevens over de huurder
 • Het overige bedrag van de totale huursom maakt de huurder over op uw bankrekening

Werkwijze / uitleg commissie abonnement

 1. De verhuurder maakt gebruik van ons portal op basis van een door hem gekozen abonnement, in dit geval op basis van commissie verder vernoemd als vergoeding (vergoeding voor publicatie van zijn accommodatie(s) op onze websites).
 2. De verhuurder betaalt deze vergoeding indirect aan Holiday-homes-Bali (verder vernoemd als H.H.B.)
 3. Voor de huurder is deze vergoeding altijd inbegrepen in de gepubliceerde huurprijs (huursom).
 4. Onder huursom wordt verstaan: het bedrag wat is gekoppeld aan het aantal nachten wat is geboekt, exclusief eventuele belastingen en andere kosten opgelegd door de verhuurder.
 5. Het is dus niet toegestaan om achteraf deze vergoeding (die de verhuurder schuldig is aan H.H.B) bij de huurder in rekening te brengen.
 6. De verhuurder is dan ook verplicht, mochten zijn huurprijzen afhankelijk zijn van seizoenen en het aantal personen wat huurt, dit te publiceren in de omschrijving van zijn advertentie, of in de offerte.
 7. De verhuurder betaalt alleen vergoeding over de huursom. (zie voorbeeld onder punt 8)
 8. Reken voorbeeld opstellen factuur: op basis van bijvoorbeeld een gepubliceerde huurprijs van €125 per nacht

  Huursom: (inclusief vergoeding) 8 nachten à € 125 per nacht

  €1000
  Eventuele overige kosten zo als; belastingen en / of toeslagen ............. €100
  Subtotaal €1100
  Af, aanbetaling (vergoeding H.H.B.: 7% van de huursom), deze kosten worden als aanbetaling door de huurder aan HHB vooraf betaald €70

  Totaal nog te betalen door de huurder rechtstreeks aan de verhuurder. Dit bedrag dient dus het totaal bedrag te zijn op de factuur die de huurder aan u moet overmaken, voor de aanvang van de huurperiode, al dan niet in termijnen.

  €1030
 9. De verhuurder is verplicht om bij het uitbrengen van een offerte de volgende zaken te vermelden: alle overige (vaste) kosten, ook dient hij op de offerte aan te geven of er achteraf nog kosten worden berekend voor bijv. energie, gebruik van internet en/of andere variabele kosten, (zie voorbeeld onder punt 12) , en de betalingsvoorwaarden.
 10. De bemiddeling tussen huurder en verhuurder vindt plaats via H.H.B. als intermediair, net zo lang tot er eventueel een overeenkomst tot stand is gekomen tussen huurder en verhuurder (een overeenkomst op basis van de uitgebrachte offerte).
 11. WERKWIJZE: mocht er door de aspirant huurder naar een offerte worden gevraagd, dan stuurt de verhuurder samen met de offerte een factuur naar H.H.B. (de factuur minus de 7% vergoeding zie onder 8). De offerte en factuur worden door ons gecontroleerd, na goedkeuring wordt de offerte naar de huurder gestuurd.
 12. Reken voorbeeld opstellen offerte: op basis van bijvoorbeeld een gepubliceerde huurprijs van €125 per nacht
  Huursom: (inclusief vergoeding) 8 nachten à € 125 per nacht €1000
  Eventuele overige kosten zo als; belastingen en / of toeslagen ............. €100
  Totale kosten €1100
  Een vermelding van alle eventuele bijkomende variabele kosten die bij het verlaten van de accommodatie nog moeten worden betaald of verrekend met de borg, zoals bijv. energie (KWH prijs) / gebruik van internet (kosten per MB) / .................. / ................
 13. Na goedkeuring van de huurder is er een overeenkomst tot stand gekomen, de huurder dient de vergoeding, 7% van de huursom (die de verhuurder schuldig is aan HHB), middels een door H.H.B. opgemaakte factuur direct als aanbetaling te voldoen aan H.H.B.
 14. Zodra de aanbetaling is ontvangen is de reservering definitief, vervolgens wordt de door u als verhuurder eerder opgemaakte factuur samen met uw gegevens naar de huurder gestuurd voor verdere afwikkeling van onder andere de restantbetaling rechtstreeks aan u als verhuurder.
 15. Aanbetaling naar H.H.B. door de huurder geschied kostenloos middels het beveiligde betalingssysteem van onze website.
 16. Betaling reservering: rechtstreeks aan u door de huurder, nadat de huurder de aanbetaling aan H.H.B. heeft voldaan. De restantbetaling geschied onder de voorwaarden van de verhuurder, die eerder al aangegeven zijn in de offerte. Waar, op basis daarvan, de overeenkomst tot stand is gekomen.
 17. Aansprakelijkheid: Ten aanzien van onze functie als intermediair tussen huurder en verhuurder is H.H.B., na de overdracht van gegevens tussen verhuurder en huurder, onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk m.b.t. tot het nakomen van betalingen, gemaakte afspraken en overeenkomsten tussen huurder en verhuurder onderling.
 18. Annulering (voorwaarden): De verhuurder is verplicht zijn annuleringsvoorwaarden te publiceren in de advertentie(s) op onze websites, of in de offerte, zodat een mogelijke huurder op de hoogte is van de voorwaarden alvorens hij/zij een overeenkomst met u als verhuurder aan gaat.
 19. Recht op terugbetaling aanbetaling: De huurder heeft recht op terugbetaling van zijn gemaakte aanbetaling aan H.H.B. bij annulering van zijn geplande verblijf: als er voldoende en overtuigend bewijs wordt overlegd dat hij/zij genoodzaakt is om zijn/haar geplande verblijf op gegronde redenen te moeten afbreken. Bijvoorbeeld: sterfgeval, op medische gronden niet kunnen reizen, annuleringsbevestiging van eigenaar van de geboekte accommodatie enz., enz.
 20. Akkoordverklaring: Als gebruiker / adverteerder van deze website m.b.t. een gekozen abonnement gaat u automatisch akkoord met alle voorwaarden die op de website staan vermeld.

Voor vragen klik hier